بخشش دو متهم به قصاص در مراغه

بخشش دو متهم به قصاص در مراغه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،  اکبریان رئیس زندان مراغه گفت: با تلاش اعضای صلح و سازش زندان مراغه در آستانه عاشورای امام حسین (ع) برای محکومان به قصاص نفس از اولیای دم مقتولان رضایت اخذ شده است.

 اکبریان افزود: یکی از محکومان به قصاص نفس، ۱۷ سال پیش در مراغه مرتکب قتل عمدی شده بود که از اولیای دم رضایت قطعی اخذ شده است.

او افزود: قاتل دیگری که امسال در یکی از روستا‌های مراغه مرتکب قتل عمدی شده بود با پیگیری‌های مددکاری و شورای حل اختلاف مستقر در زندان از چوبه دار رهایی یافت.

 رئیس زندان مراغه گفت: با مشارکت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خیران و کسب رضایت از شاکیان ۱۳۰ نفر از زندان مراغه آزاد شده اند.

او از خیران خواست در روز‌های عزا و ماتم حضرت اباعبدالله الحسین با کمک‌های مالی خود، در آزادی زندانیان مشارکت کنند.

انتهای پیام/ک