تنها تصویر ثبت شده از هواپیمای کنکورد حین پرواز

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هواپیمای کنکورد برای نخستین بار در تولوز فرانسه در مارس ۱۹۶۹ به پرواز درآمد و اولین پرواز‌های تجاری با آن از لندن و پاریس آغاز شد که هشت سال پس از اولین پرواز آن بود. این هواپیمای فراصوت با وجود تمام مزیت‌هایی که داشت بسیار پرهزینه و مصرف سوخت آن بالا بود و همین امر موجب شد تا سفارش برای ساخت این هواپیما از سوی کشور‌های دیگر از ۲۰۰ مورد به تنها ۲۰ مورد کاهش یابد.

گفتنی است قوی‌ترین موتور هواپیمایی برای کنکورد استفاده شده است؛


بیشتر بخوانید


تصویری که در زیر مشاهده می‌کنید تنها تصویر ثبت شده از هواپیمای کنکورد حین پرواز، توسط جت جنگنده راف تورنادو در تاریخ ۲ مارس ۱۹۹۰ بر فراز دریای ایرلند است.

راف تورنادو برای ثبت این لحظه و همگام‌سازی با کنکورد مجبور بود سرعت خود را به ۱۳۵۰ مایل بر ساعت (۲۱۷۲ کیلومتر در ساعت) برساند که در این سرعت تنها ۴ دقیقه می‌توانست با سوخت خود کنکورد را همراهی کند.

هواپیمای کنکورد

 

انتهای پیام/