نذرهای که عاشقانه ادا می شوند
صحن حضرت زهرا سبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،از دیر باز یکی از راه‌های ابراز علاقه مسلمانان و بخصوص شیعیان جهان به محضر خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام ،حفظ و بزرگداشت مرقدهای شریف آنان بوده و همین عشق و علاقۀ فراوان شیعیان به اهل بیت علیهم السّلام؛ سبب شده که شیعیان و حتی مسلمانان همواره سعی کنند در توسعه  و بازسازی حرم ها نقش آفرینی کنند .
 
 مسئول مشارکتهای مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان در گفتگو با گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، با اشاره به عشق و ارادت زنجانی ها به اهلبیت (ع) و حرم های شریفه گفت: یک جوان زنجانی اولین حقوق دریافتی خود را برای کمک به توسعه حرم حضرت علی(ع) در نجف اشرف اختصاص داد.

او افزود:این جوان  با مراجعه به ستاد عتبات زنجان عنوان کرد که نذر کرده بودم تا اولین حقوق خودم را در راه اهل بیت(ع) و برای توسعه حرم مولی الموحدین امیرالمومنین(ع) اختصاص دهم و امروز آمده ام تا نذرم را ادا کنم.
 
امیرخانی گفت : یک بانوی  زنجانی محب اهلبیت  نیز که معلم بازنشسته است  به خاطر ارادت خود به ساحت مقدس حضرت زهرا (س ) بخش قابل توجهی از حقوق ماهیانه خودشان را  نذر توسعه  و تکمیل  پروژه صحن حضرت زهرا (س) در حرم مطهر امیرالمومنین امام علی (ع) کرده اند.
 
 مسئول مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان ادامه داد: این بانوی زنجانی در طول یکسال گذشته و بصورت منظم ماهیانه این نذر خود را ادا کردند.
 
او ادامه داد:عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) که علاقمند به کمک در این رابطه هستند، می‌توانند کمک‌های خود را از طریق عابرکارت ۴۷۳۱-۹۹۸۹-۹۹۱۸-۶۰۳۷  مربوط به ستاد عتبات استان اهداء کنند.
 
انتهای پیام/ن