طرز تهیه ترشی موسیر خوشمزه و پر طرفدار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی موسیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر:
موسیر خشک ۱۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه

 

روش آماده کردن موسیر تازه:

موسیر، دو گونه است؛ یک نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست کندن و ورقه ورقه‌کردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یک بار، آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست کردن ترشی می‌باشد.

 

روش آماده کردن موسیر خشک:

موسیر خشک را، درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد. یکی دو بار هم آب آن را عوض کنید و پس از آن که موسیر کاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینک موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن کنید تا کمی خشک شود.

 

 

روش تهیه ترشی موسیر:

موسیر‌های آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید و درِ آن را کاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه ترشی موسیر:

برای آماده کردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده کرد.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/