مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی اسنوکر برگزار شد + فیلم و عکس

به گزارش خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، مرحله یک چهارم نهایی اسنوکر مسترز قهرمانی کشور امروز (جمعه) در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد و صعودکنندگان به مرحله نیمه نهایی این مسابقات مشخص شدند.

از ساعت ۹ علی قره گوزلو و میلاد کاشانی به مصاف هم رفتند که در پایان قره گوزلو با نتیجه ۵ بر یک به برتری رسید و توانست با ۱۳۳ امتیاز بالاترین "بریک" این مسابقات را به نام خود ثبت کند.

 

 

{$sepehr_media_12514507_400_300}

مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی اسنوکر برگزار شد + فیلم و عکس

در دیگر بازی که به صورت همزمان برگزار شد علی روشنی کیا و سیاوش مزینی به مصاف هم رفتند که روشنی کیا در پایان با نتیجه ۵ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی اسنوکر برگزار شد + فیلم و عکس

قره گوزلو و روشنی کیا ظهر امروز در مرحله نیمه نهایی به مصاف هم خواهند رفت.

{$sepehr_media_12514514_400_300}

از ساعت ۱۳ امروز هم ۲ بازی دیگر از مرحله یک چهارم نهایی برگزار شد که در یک بازی امیر سرخوش و مرتضی شکوری به مصاف هم رفتند و علیرضا خداپرست و شروین امیدوار هم دیگر بازی را برگزار کردند. سرخوش با نتیجه ۵ بر صفر و امیدوار با نتیجه ۵ بر یک حریفان خود را شکست داده و از ساعت ۱۸ در مرحله نیمه نهایی به مصاف هم می‌روند.

مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی اسنوکر برگزار شد + فیلم و عکسمرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی اسنوکر برگزار شد + فیلم و عکس

کامران شهلا سرمربی تیم ملی در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص این مسابقات گفت: این مسابقات از سطح بالایی برخوردار است. امیدواریم چند اسنوکر باز از این مسابقات به جمع حرفه ای‌های این رشته ورزشی راه پیدا کنند.

{$sepehr_media_12514472_400_300}

مسابقات اسنوکر مسترز قهرمانی کشور با حضور ۱۶ بازیکن برتر رنکینگ کشوری برگزار می‌شود.

{$sepehr_media_12514458_400_300}

بیشتر بخوانید


انتهای پیام/