برگزاری کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود دانشگاه فردوسی به صورت حضوری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشجویان جدیدالورود در محیط واقعی و فیزیکی دانشگاه با دانشکده، گروه آموزشی و استادان خود آشنا می‌شوند و اگر شرایط شیوع ویروس همه‌گیر کرونا طوری باشد که امکان حضور دانشجو در محیط کلاس فراهم نشود، به شرایط آموزش مجازی برخواهیم گشت.

او افزود: بخشی از رسالت و ماموریت تعریف شده دانشگاه، آموزش و انتقال دانش به دانشجویان است، ولی قسمتی از نقش و ماموریت تعریف نشده دانشگاه، آموزش تعامل و زندگی دانشجویی در محیط دانشگاه است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: دانشجو برای نخستین بار در دانشگاه نحوه تعامل و زندگی اجتماعی و حضور در گروه‌های مختلف تحقیقاتی و آموزشی را تجربه می‌کند و حتی در این دوران استقلال اقتصادی خود را شروع می‌کند.

بیشتر بخوانید


کافی بیان کرد: مشکلی که اکنون ایجاد شده این است که به واسطه شیوع کرونا، حضور دانشجو در دانشگاه کمرنگ است لذا این نوع فعالیت‌های فوق برنامه و اجتماعی دانشجویان بسیار کم است و به همین دلیل نگران این هستیم که دانشگاه نتواند آن گونه که باید و شاید در تربیت اجتماعی دانشجو ایفای نقش کند.

آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای آموزش مجازی

او تصریح کرد: در ترم گذشته، به واسطه ویروس کرونا تا حدودی در آموزش مجازی غافلگیر شدیم و بر همین اساس از ابتدای تابستان برنامه توانمندسازی اعضای هیات علمی و دانشجویان با چاپ و انتشار بروشور و همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف انجام شده است تا از ظرفیت‌های آموزش الکترونیک به بهترین نحوه استفاده شود.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: در این ترم تمام هدف دانشگاه، کیفیت بخشی به آموزش مجازی است و بر این اساس برنامه ریزی‌های لازم انجام شده است. تلاش شده است تا با مدیریت زیر ساخت‌ها، ضعف‌های موجود رفع شود و با جا به جایی و افزودن سرور‌ها به سمت کیفیت بخشی در آموزش الکترونیک سوق یابد.

در نظر گرفتن ساز و کار‌های لازم برای تحصیل دانشجویان خارجی

کافی اظهار کرد: آموزش دانشجویان خارجی نیز همانند دانشجویان ایرانی به صورت مجازی خواهد بود و افرادی که ضرورت حضورشان در دانشگاه از طرف استاد راهنما یا دانشکده تائید شود برای ادامه فعالیت آموزشی آن‌ها ساز و کاری تصویب شده است.

او گفت: دانشجویان خارجی که در حال تحصیل در این دانشگاه هستند می‌توانند به صورت مجازی آموزش خود را در کشور خودشان فرا گیرند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: امسال تقاضای پذیرش از طرف دانشجویان خارجی به نسبت پارسال خیلی کمتر شده است و امیدواریم با توجه به ظرفیت دانشگاه فردوسی مشهد و ارجحیت اقتصادی تحصیل در ایران و این دانشگاه بتوانیم باز هم بیشترین تعداد دانشجوی خارجی را پذیرا باشیم.


انتهای پیام//م. م