برای رفع مشکلات ترافیکی تربت جام به میلیارد‌ها تومان اعتبار نیاز است
برای رفع مشکلات ترافیکی تربت جام به میلیارد‌ها تومان اعتبار نیاز است
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی رجبی معاون امور عمرانی فرمانداری تربت جام در جلسه شورای ترافیک گفت: نظرات کارشناسی و دقیق ومصوباتی که خروجی کارگروه ک به ایجاد آرامش و حفظ امنیت و سلامت افراد جامعه کمک‌ می کند و مشکلات فراوانی در این حوزه داریم که جهت رفع آن‌ها نیازمند میلیارد‌ها تومان اعتبار است.

او افزود: بعضی از مشکلات مربوط به زیرساخت هاست که بایستی شناسایی، احصا، و بر اساس اعتبارات موجود در دستگاه‌های اجرایی اولویت بندی جهت اصلاح آن‌ها صورت پذیرد.

معاون امور عمرانی فرمانداری تربت جام ادامه داد: در بعضی از مواقع هم مشکلات ترافیکی به جهت عدم رعایت قوانین راهنمایی توسط شهروندانی که رانندگی پر خطر دارند ایجاد میشود که بایستی حضور پلیس در نقاط حادثه‌خیز پررنگ‌تر و برخورد قانونی لازم صورت پذیرد و همچنین نیاز است در این عرصه فرهنگ سازی شود.

انتهای پیام//ز.ج