۳۰۰ تبلت به دانش‌آموزان نیازمند محمودآبادی اهدا شد

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از شیوع کرونا و ارائه لزوم آموزش‌های مجازی، برخی از دانش آموزان به دلیل فقدان دسترسی به ملزومات هوشمند دچار مشکلاتی شدند که این رقم در استان مازندران به حدود ۳۹هزار دانش آموز می‌رسد.

در این زمینه دو پویش کمک مومنانه و همکلاسی مهربان در مازندران سعی بر تامین گوشی و تبلت هوشمند برای دانش آموزان فاقد گوشی کردند. یکی از خیران استان مازندران ۳۰۰عدد تبلت هوشمند به ارزش ریالی هرکدام حدود ۷۰میلیون ریال به دانش آموزان فاقد گوشی شهرستان محمودآباد اهدا کرد که طی مراسمی باحضور مدیرکل آموزش وپرورش مازندران، فرماندار محمودآباد و دیگر مسئولان تبلت‌ها برای اهدا به دانش آموزان به مدیران مدارس شهرستان تحویل داده شد.


بیشتر بخوانید


مدیرکل آموزش وپرورش مازندران در این مراسم گفت: با قدردانی از حضور خیران در صحنه برای جلوگیری از قطع زنجیره تحصیلی در روزگار کرونایی، سرمایه گذاری در حوزه آموزش و پرورش و تحصیل دانش‌آموزان زیرساخت‌های کشور را می‌سازد.

او ادامه داد: توسعه فرصت‌های برابر آموزشی برای همه دختران و پسران در استان مازندران حق تمامی دانش آموزان است و آموزش و پرورش نمی‌تواند به تنهایی این عدالت را برقرار کند.

انتهای پیام/