احمدی بیغش در صحن علنی:
علت بی‌رغبتی نمایندگان به حضور در کمیسیون قضایی بررسی شود

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود احمدی بیغش نماینده شازند و مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز و در جریان اصلاح آیین‌نامه مجلس درباره تعداد اعضای کمیسیون‌ها گفت: مجلس چند روزی زمان خود را برای اصلاح آیین‌نامه گذاشته است و تعداد داوطلب برخی کمیسیون‌ها همیشه بیشتر می‌شود.

او ادامه داد: بعضی از کمیسیون‌ها با کمبود متقاضی مواجه می‌شوند در نتیجه به جای اصلاح آیین‌نامه علت بی‌رغبتی نمایندگان به حضور در برخی از کمیسیون‌ها باید بررسی شود.

احمدی بیغش تأکید کرد: به همان دلیلی که نمایندگان برای کمیسیون‌هایی عضو می‌شوند به همان علت در برخی دیگر از کمیسیون‌ها نمی‌روند.

نماینده شازند با بیان اینکه حاضران در کمیسیون صنایع و معادن در بسیاری از امور می‌توانند مطالبه‌گری کنند، گفت: اگر در حوزه صنعت ایرادی وجود داشته باشد، نماینده می‌تواند حرف بزند، اما در کمیسیون حقوقی و قضایی این امکان وجود ندارد.

وی تصریح کرد: وجود ایراد اساسی و بی‌رغبتی باعث کمبود متقاضی در کمیسیون قضایی شده است، آیا نمایندگان این کمیسیون را مثمرثمر نمی‌دانند یا کسی پاسخگویشان نیست؟

احمدی بیغش بیان کرد: نمایندگان کمیسیون قضایی منتظرند لایحه و طرحی بیاید و در نتیجه آن‌ها صرفاً نقش کاتب را خواهند داشت. کمیسیون قضایی از چه کسی می‌خواهد سؤال کند؟

در ادامه محمدباقر قالیباف ریاست صحن علنی گفت: ما در این دوره به موضوع اصلاح آیین‌نامه توجه کرده‌ایم و چاره‌ای نداریم که کمیسیون قضایی و حقوقی شکل بگیرد. اصلاح اساسی آیین‌نامه در دستور کار کمیسیون آیین‌نامه هست.

انتهای پیام/