کشف ۱۵ هزار عدد ماسک پزشکی قاچاق در ماهشهر

 سرهنگ اکبر راشدنیا فرمانده پایگاه دریابانی ماهشهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ماموران پایگاه دریابانی ماهشهر در نتیجه ساعت‌ها کار اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان مبنی بر قاچاق محموله اقلام بهداشتی و پزشکی از مرز آبی خور زهره آگاه شدند و بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

او بیان داشت: ماموران در یک عملیات برنامه ریزی شده شناور مورد نظر را هنگام ورود به بندر سجافی شناسایی کردند و پس از توقیف به ساحل انتقال دادند.

سرهنگ راشدنیا با بیان اینکه در بازرسی دقیق از شناور توقیف شده ۱۵ هزار ماسک سه لایه پزشکی و ۱۰ کارتن ظروف آشپزخانه که همگی قاچاق و بدون مجوز بارگیری شده بود کشف و ضبط شد، تصریح کرد: در این رابطه ۶ متهم دستگیر شدند و کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را بیش از ۸۰۰ میلیون ریال ارزیابی کردند که پس از تشکیل پرونده اولیه به همراه متهمان تحویل مراجع قانونی شدند.

انتهای پیام/گ