رئیس کارگاه مرکزی شرکت پالایش نفت تهران مطرح کرد؛
تلاش مضاعف برای کاهش اثر تحریم‌ها در شرکت پالایش نفت تهران

تلاش مضاعف در کاهش اثر تحریم‌ها شرکت پالایش نفت تهرانبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود نیکو رئیس کارگاه مرکزی شرکت پالایش نفت تهران در خصوص فعالیت و اقدامات کارگاه مرکزی گفت: کارگاه مرکزی در کنار انجام وظایف روزمره، که سرویس دهی به کلیه واحد‌های عملیاتی و تعمیراتی است، به ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات پالایشگاهی با استفاده از امکانات موجود نیز اهتمام می‌ورزد که از شاخصه‌های مهم این امر، تولید سریع و استاندارد قطعات یدکی مورد نیاز ماشین آلات، بازگردانیدن قطعات و تجهیزات معیوب به چرخه تولید، جلوگیری از بروز وقفه در روند تولید، حرکت در راستای کم نمودن واردات از خارج و همچنین صرفه جویی ارزی است.

وی ادامه داد: این واحد صنعتی متشکل از کارگاه‌های metal fabrication shop (کارگاه ساخت قطعات فلزی)، heat exchanger shop (کارگاه مبدل‌های حرارتی)، machine shop (کارگاه تراشکاری)، Tool Repair shop (کارگاه تعمیرات ابزار)، valve shop (کارگاه شیرآلات) و انبار ابزار هست. کارگاه مرکزی با توجه به وجود ماشین‌آلات و کارکنان متخصص دارای قابلیت‌های بسیاری بوده و بازوی مستحکمی در امر تعمیرات تجهیزات و نهایتاً تداوم و استمرار تولید در واحد‌های عملیاتی می‌باشد. بی شک تحریم‌های اقتصادی موجود به جهت کاهش و به صفر رساندن تولید توسط شبکه استکبار جهانی طرح ریزی شده که این موضوع، اهمیت وظایف تعمیر و نگهداری تجهیزات و جلوگیری از خرابی را دوچندان می‌کند.


بیشتر بخوانید


رئیس کارگاه مرکزی شرکت پالایش نفت تهران با اشاره به انجام موفقیت آمیز و صددرصدی کار‌های ارجاعی به کارگاه مرکزی در تعمیرات اساسی اخیر تصریح کرد: کارگاه مرکزی اداره تعمیرات شرکت پالایش نفت تهران توانست در تعمیرات اساسی اخیر با رعایت کلیه الزامات ایمنی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، تمامی دستور کار ارجاع شده را با موفقیت انجام دهد که این مهم مرهون تلاش شبانه روزی و بی وقفه کلیه کارکنان این واحد است.

 نیکو با افزود: ارتقا توانمندی و افزایش مهارت کارکنان در بخش‌های مختلف با اجرای کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی درزمینه تجهیزات بروز با تکنولوژی cnc, nc,، آموزش‌های ojt کارکنان و آشنایی با سایر مهارت‌ها در کارگاه مرکزی، ترغیب و تشویق کارکنان جهت ارائه پیشنهادات سازنده، خلاقیت در کار و اختراع، مشارکت کارکنان در مدیریت دانش و ارائه مطالب و بسته‌های دانشی جمع بندی شده توسط کارگروه مدیریت دانش و ساخت فیلم‌های آموزشی از مهم‌ترین مقوله‌هایی است که سعی شده در این واحد تعمیراتی مدنظر قرار گیرد.

او بیان کرد: همچنین به‌روزرسانی تجهیزات موجود و خریداری و جایگزینی دستگاه‌ها با تکنولوژی cnc, nc بجای تجهیزات فرسوده و قدیمی بر اساس برآورد شاخص‌های MTBF, MTTR پایش هفتگی و ماهیانه تمامی تجهیزات و جرثقیل‌های ثابت موجود در واحد‌های عملیاتی و ثبت خرابی‌ها در قالب گزارشات pm را می‌توان دستاورد دیگر کارگاه مرکزی اداره تعمیرات شرکت پالایش نفت تهران برشمرد.

این مقام مسئول پیرامون افزایش ضریب ایمنی افراد و تجهیزات و پایش آن اظهار کرد: طراحی نرم افزار (پداک) پایگاه داده‌های ایمنی کارگاه توسط کارکنان کارگاه مرکزی جهت پایش عملکرد ایمن کارکنان و تجهیزات، انجام اصلاحات بر روی برخی تجهیزات پرخطر و حادثه‌ساز (نظیر ساخت و نصب تجهیز ایمنی جهت دستگاه گیوتین و جلوگیری از آسیب به اپراتور)، طراحی و ساخت ابزار و بالانسر دستگاه بورینگ جهت تراشکاری ناحیه پشت Tube sheet (مبدل‌های حرارتی)، تغییرات بر روی carrier‌های کپسول o ۲ و c ۲ H ۲، با ساخت و نصب جک جهت جلوگیری از واژگونی و همچنین طراحی و ساخت و نصب دستگاه بشکه بر برقی، ایمن سازی دستگاه خم میلگرد، کسب مقام اول در ممیزی نظام آراستگی توسط کارکنان کارگاه از مهم‌ترین اقدامات کارگاه مرکزی در زمینه افزایش ضریب ایمنی افراد و تجهیزات است.

او ادامه داد: علاوه بر آن طراحی و ساخت گیره آچار چکش خور جهت جلوگیری از ضربه پتک به دست کارکنان، طراحی و ساخت هود مکنده جهت خروج دود ودمه دستگاه برش پلاسما، طراحی و ساخت ابزار Lift جهت نصب flange‌های سنگین و طراحی و ساخت بالابر و بالانسر جهت نگهداری ابزارآلات سنگین مانند ماشین‌های بکس و دستگاه‌های expand را می‌توان از دیگر اقدامات در این زمینه برشمرد.

رئیس کارگاه مرکزی بیان کرد: این فعالیت‌ها در کنار ساخت و تولید و بازسازی صد‌ها قطعه در کارگاه‌های مختلف بخش کوچکی از وظایف در حال انجام کارکنان این واحد بوده که به‌صورت اختصار عنوان شده است. امیدوارم این مجموعه بتواند سهمی در راستای نیل سازمان به اهداف بنیادین خود در سال جهش تولید داشته باشد.

انتهای پیام/