دستگیری ۵ سوداگر مرگ در اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده در زنجان
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،سرهنگ سعید بابایی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان گفت: در راستای مطالبات به حق شهروندان طرح پاکسازی مناطق آلوده و مبارزه بی امان با فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر در شهر زنجان با هماهنگی مقام قضائی و با رعایت سازوکار‌های بهداشتی اجرا شد.

او افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق به شناسائی محل فعالیت تعدادی از سوداگران مرگ در چند نقطه شهر زنجان شدند.

او ادامه داد: در چند عملیات موفق پلیسی و با سرعت عمل بالا، ۵ سوداگر مرگ و معتادان متجاهر دستگیر و ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم انواع مواد مخدر آماده توزیع و تعدادی آلات و ادوات مصرف از متهمان کشف شد.

سرهنگ بابایی با تأکید بر استمرار طرح‌های پاکسازی و تقدیر از همکاری شهروندان با پلیس خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و گزارش به موارد مشکوک نقش موثری در مبارزه با فروشندگان مواد مخدر داشته باشند.
 
انتهای پیام/ن