مرحله مطالعاتی سایبر پارک تبریز آغاز شد

مرحله مطالعاتی سایبر پارک تبریز آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،سایبر پارک تبریز به منظور ایجاد همزمان زیرساخت مناسب، خدمات پشتیبانی، زیرساخت‌های تحلیل و جریان دیتا و ارتباطات با کیفیت بالا برای تعامل با شرکت‌های تجاری، دانش بنیان و دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور در تبریز ایجاد می‌شود تا ضمن ایجاد مزیت‌های رقابتی، ایده‌های نوآورانه برای مبادلات ارزش افزای ترکیبی دانش و دیتا را به شرکت‌های تولیدی، بازرگانی و خدماتی ارائه دهد.

استفاده از فناوری‌های روز و روند بهبود مستمر با هدف تسهیل تجارت دانش و دیتا در سطح ملی و بین المللی و همچنین مدل سازی توسعه برای کشور، جزو اهداف اصلی و محوری راه اندازی سایبر پارک تبریز اعلام شده است.

ایجاد امکانات رفاهی مناسب برای متخصصان و دانشمندان، تمرکز بر تجاری سازی محصولات فناورانه داخلی، ایجاد فرصت فعالیت‌های بازار، بازارسازی، بازاریابی و بازارگردانی برای شرکت‌های بین المللی، پر کردن فضا‌های مغفول مانده در زیست بوم فناوری و نوآوری، ایجاد توسعه پایدار و تجمیع سرمایه‌های کوچک از دیگر اهداف و ماموریت‌های ایجاد سایبر پارک تبریز است.

زیرساخت‌های فنی شبکه «آی تی» و «آی سی تی» و سایر تاسیسات زیربنایی، فضای سبز متمرکز و فضا‌های عمومی پشتیبان، مرکز خدمات بین الملل و نظام‌های پشتیبان، مرکز معاملات و دفاتر اداری و بازرگانی، مرکز اداری و خدماتی، محل ذخیره داده‌ها و محل و امکانات تجاری از جمله امکانات سخت افزاری و نرم افزاری پیش بینی شده در «سایبر پارک» تبریز است.

 ابراهیمی مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند در این آیین گفت: این مرکز با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری ۸ هزار میلیارد تومانی در حوزه‌های آی تی و آی سی تی برای اولین بار در کشور ایجاد می‌شود.

 ابراهیمی، افزود: هدف از اجرای این سایبرپارک، تجاری سازی و توسعه دانش، ایجاد، ساماندهی و استقرار مجموعه شرکت‌های دانش بنیان در آن و ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان خروجی دانشگاه هاست.

او با بیان اینکه عملیات ساختمانی این مرکز تا یک سال آینده به اتمام می‌رسد، گفت: نتیجه نهایی ایجاد این سایبرپارک منجر به صدور محصولات شرکت‌های دانش بنیان به خارج است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند گفت: ۲ دفتر خارجی برای سایبرپارک تبریز در نظر گرفته شده که یکی در زوریخ سوئیس و دیگری در تورنتو کانادا است که برای بازاریابی، مراودات، فروش و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان فعالیت می‌کنند.

ابراهیمی گفت: این سایبرپارک مجهز به امکانات رفاهی و ورزشی بوده و پرسنل شرکت‌های دانش بنیان و دانش آموختگان دانشگاه‌ها می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، در سفری یک روزه برای رونمایی ۱۱ طرح فناورانه وارد تبریز شد.

انتهای پیام/ک