استاندار کرمان:
تعطیلی پروژه‌های شهری به ضرر مردم است

جلسه استانداری

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،محمدجواد فدائی ،استاندار کرمان ، امروز (۲۵ شهریور ماه) در همایش شهرداران استان کرمان در محل سالن شهید مرتضوی گفت: بیش از ۱۰ سال معاون عمرانی استاندار کرمان بودم و همیشه کمبود نیروی انسانی، ماشین‌آلات، مشکلات بودجه و دیگر مشکلات مطرح بوده است.

او با بیان اینکه "باید با ابزار درست کار کنیم و ابزار ما هم قانون است"، ادامه داد: مدل مدیریتی کشور ما سه قوه است و کار دو قوه مجریه و قضائیه هم منوط به اقدام قوه مقننه است.

فدائی بیان داشت: ابزار کار ما قانون است و هیچ گاه مشکلات ما حل نمی‌شود، مگر اینکه قانون‌ها درست باشند و قانون روشن و بدون تفسیر باید داشته باشیم.

استاندار کرمان گفت: قوانین را باید درست کنیم، مجالس قانون‌گذاری و آیین‌نامه ما نوعا کارشناسی و تخصصی نیستند. زیربنا‌های کار ما قانون و مسائل فرهنگی است و تا زمانی این دو را درست نکنیم قضایا حل نمی‌شود.

فدائی تصریح کرد: قوانین را باید اصلاح کنیم، اما نمی‌توان تا آن زمان هم دست روی دست گذاشت و کاری انجام نداد، باید با همین قوانین موجود کار کنیم.

استاندار کرمان از شهرداران خواست تا بند‌های قانونی و آیین‌نامه‌هایی که مشکل‌ساز شده و یا با اعمال تغییراتی، کاربردی‌تر خواهند بود، جمع‌بندی کرده و پیشنهادات خود را به مجمع نمایندگان استان ارائه دهند تا به شکل لایحه یا طرح قانونی در مجلس پیگیری کنند.

اوبا تاکید بر اینکه کار‌ها باید اولویت‌بندی شوند، تصریح کرد: مدیریت شهر و شهرداری در اولویت‌بندی کار‌ها و پروژه‌ها مشخص می‌شود، اینکه پروژه‌ای را به خاطر نبود تعامل و اختلاف با اداره‌ای تعطیل کنید، اصلا درست نیست و تنها ضرر آن به مردم وارد می‌شود.

استاندار کرمان اظهار کرد: در هیچ شرایطی، هیچ پروژه‌ای نباید تعطیل شود، چون تنها نتیجه آن ضرر و اختلال در خدمت‌رسانی به مردم است، فلسفه وجودی شهرداری ارائه خدمات به مردم و فراهم کردن شرایط زندگی راحت برای آن‌ها است.

فدائی ابراز داشت: قبول دارم که شهردار بودن کار سختی است و یکی از دلایل آن به قوانین موجود و همچنین تعامل با شورا‌های شهر است.

استاندار کرمان به کمیسیون ماده ۵ قانون شهرداری‌ها (بررسی و تصویب طرح‌های تفصیلی شهری و تغییرات آن‌ها در هر استان‌ها) پرداخت و گفت: کمیسیون ماده ۵ مربوط به موارد خاص و اضطراری است که همه به اتفاق نظر رسیده‌اند تا برای رفع مشکل تشکیل شود، اما این که طرح تفصیلی و یا جامع شهر به این کمیسیون می‌رود و کاربری‌ها تغییر داده می‌شود، درست نیست.

فدائی گفت: طرح تفصیلی و جامع براساس کار کارشناسی در جمعیت، نیازها، توزیع و سرانه شهر برای ۱۵ سال آینده تهیه می‌شود، اما این که بعد از تصویب آن در کمیسیون ماده ۵ کاربری‌ها تغییر داده شود، این معنی را دارد که طرح به درستی تهیه نشده است.

انتهای پیام/ی