رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خبر داد;
شناسایی ۸۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در ایلام

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۸۸ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در سطح استان ایلام شناسایی شده است .

او در رابطه با آمار کلی مبتلایان به ویروس کرونا در سطح استان ایلام اظهار کرد: تا به امروز ، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان ایلام به ۹۲۸۳ نفر رسیده است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در رابطه با آمار فوتی ها نیز مطرح کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ، ۲ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در سطح استان ایلام داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۲۲۸ نفر می‌باشد .

۲ مورد فوتی مربوط به شهرستان‌های ایلام و هلیلان می‌باشند .

هم اکنون ۱۰۷ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان های سطح استان ایلام بستری هستند و ۸ هزار و ۳۵۴ نفر نیز بهبودی خود را به دست آورده اند .

انتهای پیام/ ن