متقی فر به باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:
کمیته انتخابات جبهه پایداری فعالیت خود را آغاز کرد

مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در سال ۱۴۰۰ گفت: کم تر از یک سال دیگر به انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده مانده است و جبهه پایداری انقلاب اسلامی در راستای انتخاب فرد اصلح و انقلابی، کمیته انتخابات خود را تشکیل داد.

او افزود: در حال حاضر برنامه ریزی‌ها برای انتخابات شورای شهر در حال انجام است و شعب استانی در حال گزینش و انتخاب نفرات خود برای حضور در انتخابات شورای شهر هستند.


بیشتر بخوانید:

علت جدایی روح الله حسینیان از جبهه پایداری چه بود؟


سخنگوی جبهه پایداری در خصوص جلسات این جبهه با برخی از نامزد‌های احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: جبهه پایداری هنوز به صورت رسمی در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری با کسی جلسه برگزار نکرده و صحبت‌های مطرح شده در خصوص نامزد‌های مورد حمایت جبهه پایداری صرفا گمانه زنی بوده و هیچ مرجعیتی ندارند.

انتهای پیام/