برداشت خرما زمینه اشتغال ۱۰ هزار نفر را در ایرانشهر فراهم کرد
برداشت خرما زمینه اشتغال ۱۰ هزار نفر را در ایرانشهر فراهم کرد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مجید فیاضی مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر اظهارداشت: کار برداشت خرما از نخلستان‌های این شهرستان از مرداد آغاز شده و تا اواخر مهر ادامه دارد.

او  سطح نخل‌های بارور ایرانشهر را حدود چهار هزار هکتار اعلام کرد و افزود: متوسط برداشت خرما در هر هکتار ۶.۵ تن است که پیش‌بینی می‌شود از این سطح بیش‌از ٢۵ هزار تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر گفت: با آغاز فصل برداشت خرما در این شهرستان افزون‌بر ١٠ هزار نفر از زنان و مردان منطقه در امر برداشت و بسته بندی این محصول مشغول بکار شدند.

او  با بیان اینکه در ایرانشهر افزون‌بر ۵٠ رقم خرما تولید می‌شود اظهارداشت: معروفترین ارقام خرمای این شهرستان ربی، مضافتی، زاهدی، سنگ شکن و هلیله است.

آقای محمد نبی تمندانی یکی از کشاورزان ایرانشهر که چهل هکتار نخل دارد  گفت: با آغاز برداشت خرما زمینه اشتغال بیش‌از ١٠٠ نفر در نخلستان من فراهم شده است.

او نبود صنایع تبدیلی و فرآوری خرما در ایرانشهر را یکی از مشکلات نخلکاران عنوان کرد و افزود: دولت با پرداخت تسهیلات به بخش خصوصی می‌تواند زیر ساخت‌های فرآوری خرما را در منطقه فراهم کند.

تمندانی گفت: سالانه بیش‌از ١٠٠ تن خرما زاهدی به کشورهای پاکستان، هندوستان، ترکیه و عراق صادر می‌کنم.

انتهای پیام/ع