طرح پاکسازی نقاط آلوده اطراف مدارس در سطح خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در این طرح که به صورت همزمان در سطح استان اجرا شد ۳۰ نفر دستگیر و اقدامات قانونی در این زمینه انجام شد .

سرهنگ محمد قدرتی گفت: طرح پاکسازی نقاط آلوده اطراف مدارس با هدف برخورد با مخلان نظم و امنیت به صورت همزمان در سطح استان اجرا شد.

او  با اشاره به اینکه در این طرح ۲۹ نقطه آلوده شناسایی و مورد بازرسی قرار گرفت  افزود: در این رابطه ۳ کیلو و ۵۷۰ گرم انواع مواد مخدر نیز کشف و ضبط شد.

سرهنگ قدرتی ادامه داد: در طول این طرح که به صورت هدفمند در سطح استان اجرا شد، تعداد ۴ باب منزل مسکونی که محل فروش مواد مخدر بود در اجرای دستور قضائی پلمپ و همچنین تعداد ۴ پاتوق معتادان متجاهر نیز بعد از شناسایی و هماهنگی‌های انجام شده تخریب شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان افزود : تعداد ۲ دستگاه خودرو و ۴ دستگاه موتورسیکلت نیز توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

او  با بیان اینکه در طول اجرای طرح پاکسازی اطراف مدارس، ۱۴ نفر خرده فروش و یک نفر از اراذل و اوباش دستگیر و بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدندافزود :  همچنین ۱۵ نفر معتاد متجاهر نیز در اجرای این طرح دستگیر که ۹ نفر از این افراد به کمپ‌های ترک اعتیاد سراسر استان معرفی شدند.

انتهای پیام/ه