مدیرکل راه و شهرسازی لرستان:
چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های جهش تولید است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان،  رضا خالقی در مورد آخرین وضعیت چهارخطه‌های استان اظهار کرد: بخشی از چهارخطه و بزرگراه‌های در دست احداث استان ازجمله خرم‌آباد- بروجرد، بروجرد- توره به بهره‌برداری رسیدند.

او با بیان اینکه چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت جزو پروژه‌های اولویت‌دار امسال استان است، افزود: در سفر اخیر وزیر به لرستان مصوب شد که این پروژه جزو پروژه‌های جهش تولید با تخصیص ۱۰۰ درصدی پیگیری شود و امیدواریم بتوانیم تا پایان دولت تدبیر و امید به‌طور کامل به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: هدف سال جاری تکمیل ۱۷ کیلومتر چهارخطه خرم‌آباد- کوهدشت و زیر بار ترافیک بردن این محور است.

خالقی افزود: محور ازنا-شازند یکی دیگر از پروژه‌های استان است که ۱۱ کیلومتر آن خردادماه امسال افتتاح شد و ۷.۵ کیلومتر از سمت لرستان برنامه‌ریزی‌شده تا آبان ماه جاری به بهره‌برداری برسد.

او گفت: استان مرکزی نیز ۱۰ کیلومتر را تازه شروع کردند و با تامین اعتبار لازم از طریق ماده ۵۶ قول دادند تا پایان سال به بهره‌برداری برسانند که درمجموع استان منتفع شود و این مهم به چهارخطه شرق استان اضافه شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان بیان کرد: محور دهلیز به نهاوند یکی دیگر از چهارخطه‌های استان است که ۱۱ کیلومتر از این محور مانده و تقریباً سه سال تعطیل بوده است، اما از سال گذشته با تعویض پیمانکار کار در حال پیگیری است و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با تامین اعتبار به انجام برسد.

انتهای پیام/ب

انتهای پیام