لندن: همواره از گنجاندن توافقی گسترده‌تر در برجام استقبال می‌کنیم

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس در پارلمان این کشور بار دیگر ادعا‌های بی اساسی را درباره کشورمان و توافق هسته‌ای مطرح کرد.

وزیر خارجه انگلیس مدعی شد: این توافق برای در بر گرفتن فعالیت‌های بی‌ثبات کننده گسترده‌تر ایران در خاورمیانه طراحی نشده است.

راب گفت: ما همواره مشتاق و پذیرای گنجاندن توافقی گسترده‌تر بوده‌ایم، در واقع بر آن تاکید داشته و تلاش کرده‌ایم. تا زمانی که چشم‌انداز برای توافقی گسترده‌تر حاصل شود برجام چیزی است که ما در دست داریم.


بیشتر بخوانید:


او در ادامه ضمن بیان این مطلب که به دلیل عدم پایبندی نظام‌مند، برجام تضعیف شده، افزود: اما تا زمانی که پابرجاست تمایلی برای حرکت به سمت توافقی بزرگ‌تر نخواهیم داشت.

اخیرا نیز «چارلز میشل» در جریان سخنرانی خود در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بر ضرورت حفظ برجام تاکید کرد.

رئیس شورای اروپا گفت: توافق هسته‌ای ایران همچنان یکی از عناصر کلیدی منع اشاعه هسته‌ای در جهان و ثبات منطقه است بنابراین حفظ و پایبندی کامل تمامی طرف‌ها به برجام ضروری است.

انتهای پیام/