طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی‌شوید
طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی‌شوید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذا‌هایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

مواد لازم برای تهیه استانبولی:

برنج: یک و یک‌دوم پیمانه
گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید. برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه‌فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب‌کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید.

۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب‌زمینی‌های نگینی‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

۴. می‌توانید از سیب‌زمینی و بادمجان نگینی‌شده هم در این ترکیب استفاده کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/