طرز تهیه تارت پستو با پنیر

طرز تهیه تارت پستو با پنیر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت نوعی شیرینی است که روی آن باز است و معمولا از مواد پر کننده برای روی آن استفاده می‌شود. این مواد می‌تواند مربا، میوه، مرغ، سبزیجات و ... باشد. در این مطلب طرز تهیه تارت پستو با پنیر را خواهید خواند.

مواد لازم

خمیر هزارلا یک بسته
سس پستو طبق دستور
گوجه فرنگی سه عدد
پنیر  به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای زرد یک عدد
برگ ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر هزارلا را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده، وردنه کشی کنید تا قطر آن ۳ میلی‌متر شود سپس آن را با چاقو به صورت مستطیل‌هایی به ابعاد ۵ در ۱۰ سانتی‌متر برش بزنید و در سینی فر بچینید.

مقداری از سس پستو را روی خمیر‌ها بمالید سپس یک حلقه گوجه فرنگی و یک برش پنیر ورقه‌ای روی آن‌ها بچینید. به همین ترتیب ادامه دهید تا روی خمیر با گوجه فرنگی و پنیر پوشیده شود.

در آخر با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. تارت پستو را ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا خمیر طلایی شود.

قبل از سرو، روی آن را با فلفل دلمه‌ای و برگ ریحان تزیین و به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه سس پستو:

۵۰ گرم برگ ریحان تازه، ۳۰ گرم پودر پنیر، مقداری نمک و فلفل سیاه و ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا یکدست شود سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری دانه آفتابگردان به آن اضافه و مخلوط کنید. سس پستو آماده است.

منبع: کاله

انتهای پیام/