کرونا، علت پلمب ۲ هزار و ۵۳۵ واحد صنفی در مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسینقلی قوانلو رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه یکی از مواردی که باید همگان در جهت اجرای آن اهتمام ویژه داشته باشیم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است، گفت:  ۱۸۴ هزار و ۲۸۰ واحد صنفی از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون مورد بازرسی قرار گرفته که منجر به تذکر ۳۷ هزار و ۸۳۹ واحد و پلمب ۲ هزار ون ۵۳۵ واحد شده است.
 
او با اشاره به اینکه عدم رعایت مسائل بهداشتی از سوی متصدیان واحد‌های صنفی به هیچ عنوان پذیرفته نیست، افزود: با هماهنگی‌های انجام شده مقرر شد اتحادیه‌های صنفی نسبت به نظارت و بازرسی از واحد‌های صنفی تحت پوشش خود اقدام و با متخلفان برخورد قانونی داشته باشند.

قوانلو گفت:با روسای اتحادیه‌هایی که نسبت به این امر کوتاهی کنند بر اساس قانون نظام صنفی و همچنین مصوبه ستاد کرونا برخورد قانونی خواهد شد. 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران افزود:شهروندان در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت مسائل بهداشتی در واحد‌های صنفی مراتب را به تلفن ۱۲۴ اعلام کنند.
انتهای پیام/س