عضو شورای شهر تهران خبر داد؛
تأخیر در تملک چندین ملک در اطراف بزرگراه شهید بروجردی

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمود میر لوحی عضو شورای شهر تهران، در تذکر پیش از دستور خود در دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای شهر تهران از تأخیر در تملک چندین ملک در منطقه ۱۸ انتقاد کرد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر لزوم سرعت بخشی به اجرای پروژه بزرگراه شهید بروجردی اظهار کرد: این بزرگراه ۴ معارض دارد و قرار بود سازمان املاک و شهرداری منطقه این موضوع را حل کند، اما هنوز این مسأله حل نشده است.

وی با تأکید بر اینکه نباید فرصت از دست برود و میلیارد‌ها تومان هزینه انجام شده به دلیل وجود ۴ معارض بلاتکلیف بماند، گفت: در این شرایط مردم نمی‌توانند در حوزه ترافیکی از این پروژه بهره‌مند شوند.

میرلوحی تصریح کرد: تقاضا دارم در سریع‌ترین زمان ممکن این مشکل حل شود و شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/