آقازاده مطرح کرد:
افتتاح مجتمع فرهنگی کمیجان اوایل سال آینده

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سید علی آقازاده استاندار مرکزی در حاشیه سفر به کیمجان و بازدید از روند اجرای ۴ طرح خدماتی رفاهی در این شهرستان گفت: امیدواریم تا پایان امسال ۲ میلیارد تومان بتوانیم جذب کنیم و اوایل سال ۱۴۰۰ شاهد راه اندازی مجتمع فرهنگی کمیجان همراه با آمفی تئاتر و تجهیزات باشیم.

آقازداده افزود: مجتمع فرهنگی کمیجان یکی از دغدغه‌های همه مردم به خصوص امام جمعه و فرماندار محترم است که این مجتمع حدود ۱۰ سال است که شروع شده و الان به مرحله نود و دو سه درصد پیشرفت رسیده است

او ادامه داد: در جمع‌بندی سفر اخیر دکتر نوبخت به استان مرکزی قرار شد سه مجتمع فرهنگی در سطح استان تکمیل شود که یکی از آن‌ها مجتمع فرهنگی کمیجان است.

استاندار مرکزی بیان کرد: پروژه‌های خیلی خوبی از سوی دو شهرداری میلاجرد و کمیجان در دست اقدام است که امیدواریم با تکمیل این پروژه‌ها و شروع ساخت بلوار خروجی کمیجان به سمت میلاجرد بتوانیم کار خیلی خوبی را از مدیریت شهری شاهد باشیم.

او ادامه داد: در سفر به شهرستان کمیجان علاوه بر دیدار با مردم و مسئولین شهرستان کمیجان و منتخبین مردم در شورا‌ها از شهر‌های میلاجرد و کمیجان هم بازدید داشتیم.

استاندار مرکزی در سفر به شهرستان کمیجان از روند اجرای ۴ طرح خدماتی رفاهی در شهر‌های کمیجان و میلاجرد بازدید و در این بازدید مسائل و مشکلات طرح‌ها از قبیل تخصیص اعتبارات مورد نیاز و تسهیل در رودند اجرا مورد بررسی قرار گرفت.

این طرح‌ها شامل بلوار ورودی شهر میلاجرد و بلوار ورودی شهر کمیجان، مجتمع فرهنگی کمیجان با پیشرفت فیزیکی ۹۳ درصدی و تفرجگاه حسن آباد بود.

انتهای پیام / ج