کاپ کیک راکی رد +دستور تهیه
کاپ کیک راکی رد +دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز  قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک راکی رد را به شما آموزش دهیم با ماهمراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم برای ۶ عدد

پودر کاکائو......۲ قاشق سوپخوری

آب جوش... ۲ قاشق سوپخوری

کره.....۱۱۵ گرم

شکر....۷۵ گرم

تخم مرغ...... ۲ عدد

آرد......۱۲۵ گرم

بیکینگ پودر..... یک‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

گردوی خرد کرده......۲۵ گرم

مارشمالو......۱۱۵ گرم

گلسه چری.......۴۰ گرم

شکلات شیری...۱۰۰ گرم

آشپزباشی - مریم امیری:

روش تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب ۶ تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی ۱۵۰ میلی لیتر با کاغذ‌های مخصوص کاپ کیک بپوشانید. آن‌گاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید. اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اینک مایة فراهم کرده را در قالب‌های کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.

روش تهیه رویه کاپ کیک

گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید. آن‌گاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/