تعطیلی سه پارک بزرگ کرمانشاه

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یحیی عیدی قائم مقام شهردار کرمانشاه با اشاره به شرایط نامطلوب استان و بویژه شهر کرمانشاه در بحث کرونا گفت : بر همین اساس بر اساس دستور مقام قضایی سه پارک بزرگ شهر کرمانشاه شامل پارک چم بشیر، پارک کوهستان و پارک شرقی تاق بستان تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

او گفت : بر اساس این دستور، محدوده تفریحی تاق بستان نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل است و ورودی‌های آن مسدود شده است.

عیدی افزود: ورودی‌های منتهی به این پارک‌ها با قراردادن نیوجرسی مسدود شده و اجازه ورود به افراد داده نمی‌شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرداری کرمانشاه افزود: با توجه به وضعیت بحرانی کرونا در جامعه همه باید تلاش کنیم تا زنجیره انتقال این ویروس قطع شود و در همین راستا می‌طلبد مردم همکاری لازم را در این زمینه برای حفظ سلامت و جان خودشان داشته باشند.

او افزود: تمام این سخت گیری برای حفظ سلامت جامعه است و مردم اگر تردد‌های غیرضروری را در جامعه کم کرده و دستورالعمل های بهداشتی را به دقت رعایت کنند، قطعا شاهد سیر کاهشی این بیماری در استان و شهر کرمانشاه خواهیم بود .

انتهای پیام/د