۲۱ هزار تن پیاز در شاهرود برداشت شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغر حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط برداشت محصول پیاز در شاهرود ۷۰ تن در هکتار است که مهمترین ارقام کشت شده آن را "میگون" و"زرگان " تشکیل می‌دهند.

او با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی‌های این ارقام ماندگاری بیشتر پس از برداشت و بازار پسندی است، افزود:"تریپس برگخوار"، پوسیدگی ریشه و علف‌های هرز از عوامل اصلی خسارت زا برای محصول پیاز به شمار می‌رود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: کار برداشت محصول پیاز از نیمه دوم شهریور تا نیمه آبان ماه به طول می‌انجامد.

انتهای پیام/ح