چطور لبوی داغ و قرمز درست کنیم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا قبل از اینکه کرونا سبک زندگی‌مان را تغییر دهد، از گاری‌های داخل خیابان لبوی داغ خریده و خورده بودید، اما حالا که نمی‌توانیم به آن‌ها اعتماد کنیم خودمان در خانه دست به کار شویم و لبوی داغ و قرمز درست کنیم.

مواد لازم برای لبوی داغ:

چغندر: یک کیلو
آب: نصف پیمانه
شکر: به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت لبوی داغ:

۱. چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آن‌ها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید؛ و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.

در این مدت یک بار چغندر‌ها را زیر و رو کنید.

۲. بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود. با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/