طرز تهیه سالاد والدورف خوشمزه و مقوی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد والدورف، یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه است. مواد اصلی موجود در این سالاد، آن را به یک وعده کامل و مغذی برای افراد رژیمی تبدیل کرده است. از این رو می‌توانید این سالاد خوشمزه و مقوی را در وعده شام خود سرو نمایید و یک غذای گیاهی و مغذی را میل کنید.


مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد
کرفس: ۲ ساقه
سیب قرمز: ۱ عدد
ماست: نصف پیمانه
گردو: نصف پیمانه
کشمش: ۴ قاشق غذاخوری
شوید: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۳ قاشق چای خوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:

ابتدا ماست و سس را در یک ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

سپس شوید و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.

مرغ پخته شده را به اندازه حبه‌های قند برش دهید و به مواد اضافه نمایید.

سپس سیب و کرفس خرد شده را نیز اضافه و مخلوط نمایید.

حالا گردو خرد شده و کشمش را افزوده و با مواد خوب هم بزنید.

در آخر ادویه‌ها را نیز اضافه و تا زمان سرو، سالاد را در یخچال بگذارید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/