به صدا در آمدن آژیر خطر کرونا در تبریز

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،ایرج شهین باهر شهردار کلان شهر تبریز گفت: این اقدام با هدف اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر اطلاع رسانی درباره زودتر تعطیل کردن مغازه‌ها و زدن ماسک صورت می‌گیرد.


اوافزود: در این طرح ماموران امدادی، آتش نشانی و هلال احمر در ۱۰ منطقه تبریز پای کار آمده اند و با پخش صدای آژیر در معابر و خیابان‌ها و ضد عفونی کردن محل‌های تجمع سعی می‌کنند، اهمیت مسئله مقابله عمومی با شیوع ویروس کرونا را گوشزد کنند، تا ان شاءالله مردم هم به خود و هم به دیگران رحم کنند و دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

آذربایجان شرقی به خصوص تبریز ماه‌ها است در شرایط قرمز کرونا قرار دارد و تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کووید ۱۹ روز به رو در حال افزایش است.

انتهای پیام/