ورود حجم زیاد مسافر در شبانه روز گذشته به مازندران

سرهنگ قدمی رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه ترافیک اکنون در محور‌های استان پرحجم و روان است، گفت: حجم زیادی از مسافر  در شبانه روز گذشته از مبادی وروی وارد استان شده اند.

او افزود: این روال به همین شکل همچنان ادامه دارد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران در خصوص آخرین وضعیت محور‌های استان نیز گفت: مه گرفتگی در کندوان وسوادکوه باعث محدودیت دید شده است.

بیشتر بخوانید:

سرهنگ قدمی با بیان اینکه احتمال بارش برف در محور‌های کوهستانی استان وجود دارد از رانندگان خواست از سفر‌های غیر ضروری خودداری و خودرو‌های خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند.

او افزود: تردد خوردو‌های سنگین و نیمه سنگین در بالا دست محور هراز از صبح روزجمعه تا نیمه شب ممنوع خواهد شد و محدودیت‌های دیگر در جاده‌های استان اعمال نمی‌شود.
 
{$sepehr_media_12941644_400_300}
انتهای پیام/س