مشکلی در تامین کالا‌های اساسی در سیستان‌وبلوچستان وجود ندارد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،داود شهرکی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان‌وبلوچستان  در نشست ستاد تنظیم بازارگفت: در برخی از روز‌ها وقفه‌ای در توزیع روغن در این استان ایجاد شد که با تامین ۲ هزار تن روغن خوراکی این التهاب رفع و مسیر تامین و توزیع همچنان ادامه دارد.

او افزود: هم‌اینک نه تنها در تامین روغن مشکلی نیست بلکه عرضه این کالای اساسی در سیستان‌وبلوچستان همچنان وجود دارد و حتی در حال ذخیره‌سازی روغن خوراکی نیز در استان هستیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت مرغ، مرغ تنظیم بازار در سطح گسترده و با قیمت ۱۵ هزار تومان در سراسر استان در حال توزیع است.

اوتصریح  کرد: برنج بزودی در شبکه توزیع قرار خواهد گرفت و در سایر کالا‌های اساسی نیز مشکل تامین وجود ندارد.

شهرکی تاکید کرد: با توجه به شرایط شیوع کرونا مراکز عرضه کالا‌های اساسی در زاهدان به ۸۰ مرکز افزایش پیداکرده تا از تجمع مردم کاسته شود.

او ادامه داد: از مردم خواهشمندیم از ماسک استفاده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

انتهای پیام/گ