تعطیلی مراکز تعویض پلاک سه شهر مازندران از فردا

سرهنگ باقری سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت:بر اساس اعلام ستاد مقابله با کرونا سه شهرستان ساری، آمل و بهشهر در شرایط قرمز کرونایی قرار دارند به همین دلیل مراکز تعویض پلاک در این سه شهرستان فردا شنبه اول آذر ماه تعطیل است.

او با بیان اینکه مراکز تعویض پلاک در شهرستان‌های یاد شده از فردا تا اطلاع بعدی تعطیل و هیچگونه خدمتی به شهروندان ارائه نمی‌دهد، افزود: در سایر شهرستان‌ها که در وضعیت زرد و نارنجی قرار دارند نیز خدمات تعویض پلاک با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی ارائه می‌شود.

رئیس پلیس راهور مازندران به شهروندانی که قصد خرید و فروش وکالتی خودرو را دارند توصیه کرد با توجه به شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌های دو هفته ای، وکالتنامه‌های مدت دار بگیرند.

انتهای پیام/س