در ۲۴ ساعت گذشته؛
۱۰ نفر بر اثر کرونا در استان همدان جان باختند

در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ نفر بر اثر کرونا جان باختن

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،رشید حیدری مقدم ,رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸۲ نفر با علام تنفسی مشکوک به بیماری کرونا به اورژانس بیمارستان مراجعه کردند که ۹۶ نفر در بخش عادی بستری شدند. 

او گفت:از ابتدای سال تا کنون ۸ هزار و ۷۴۹ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند.

حیدری مقدم گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تا کنون در شهرستان اسد آباد ۲۸۰ نفر ،بهار ۵۰۳،نهاوند ۹۹۸،تویسرکان ۵۳۰،رزن ۳۲۱،درگزین ۱۴۶،فامنین ۱۵۵،کبودراهنگ ۵۳۳،ملایر هزار ۶۶۲ و همدان سه هزار و ۳۸۹ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۲۳۳نفر هم از شهروندان خارج از استان و مسافران خارج از استان همدان به بیماری کرونا مبتلا و در بیمارستان های استان بستری شده اند.

او مصرف زیاد مایعات را برای کمک به بهبود بیماران مبتلا به کرونا ضروری دانست و افزود:مصرف ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب در طول روز برای بیماران کرونایی ضروری است.

انتهای پیام/م