تولید روزانه یکصد هزار ماسک در کارگاه علی بن حمزه شیراز

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، درخشان مسئول گروه جهادی حضرت علی بن حمزه (ع)، گفت: از اوایل شیوع بیماری کرونا در این کارگاه نزدیک به ۳۰ نفر در دو شیفت کاری مشغول به کار شده اند و روزانه یکصد هزار عدد ماسک تولید می‌شود.

او، با اشاره به اینکه ماسک‌ها به صورت سه لایه و با مواد اولیه مرغوب تولید می‌شود، بیان کرد: مراحل تولید ماسک در این کارگاه به شکل نیمه صنعتی و نبود مواد اولیه یکی از مشکلات کار است.

درخشان، تصریح کرد: در صورت حمایت مسئولان استان و تامین مواد اولیه زمینه اشتغال افراد بیشتری فراهم می‌شود و توان تولید ماسک به روزانه ۵۰۰ هزار عدد در روز افزایش می‌یابد.

مسئول گروه جهادی حضرت علی بن حمزه (ع)، ادامه داد: ماسک‌های تولیدی بیشتر در مناطق محروم و کم برخوردار توزیع می‌شود و بخشی از آن هم در اختیار گروه‌های جهادی و خیریه‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ت