رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام:
شمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام به ۲۱۸۴۸ نفر رسید

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛کریمیان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۴۴ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

او خاطرنشان کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۵۵۷ نفر می‌باشد.

کریمیان ادامه داد : از ۴ مورد فوتی امروز، ۲ مورد مربوط به شهرستان ایلام، ۱ مورد چرداول و ۱ مورد ایوان می‌باشد.

از دیروز تا امروز چهارم آذر ۱۳۹۹ و براساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۷۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۸۰۱ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۸۸۰ هزار و ۵۴۲ نفر رسید

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۸۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۴۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسید.

انتهای پیام / غ