۷۰۰ تن مرغ در سیستان‌ و بلوچستان توزیع شده است

محمد رفیع سلطانزاده معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان ‌و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: در مرحله دوم اجرای این طرح ۵۵۰ تن مرغ به عنوان سهمیه در اختیار سیستان‌وبلوچستان قرار گرفته و در روزهای آینده بین شبکه‌های عرضه استانی، شامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های عرضه‌کننده مواد پروتئینی منتخب توزیع خواهد شد.

او  قیمت مرغ تنظیم بازار را ۱۵ هزار تومان عنوان کرد و افزود: در زمینه تامین مرغ تنظیم بازار مشکلی وجود ندارد و در صورتی که مردم در زمینه توزیع تخلفاتی را مشاهده کردند مراتب را با سامانه ۱۲۴ در میان گذاشته تا بررسی شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان‌وبلوچستان از مدیران مراکز توزیع خواست تا شرایطی را فراهم کنند که سلامت مردم با توجه به شیوع کرونا به مخاطره نیافتد و تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی را هنگام توزیع رعایت کنند.

او  افزود: همچنین مدیران مراکز توزیع شرایطی فراهم کنند که مردم نیز با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، زدن ماسک و استفاده از کارت بانکی برای پرداخت، اقدام به خریدکنند.

انتهای پیام/ع