بخشدار مرکزی بندر ماهشهر:
بخش مرکزی بندر ماهشهر از آبگرفتگی‌ها در امان ماند/ نگران بارندگی‌های آینده نیستیم

ایاد مطوری بخشدار مرکزی بندر ماهشهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: باتوجه به تجربه‌های کسب شده از بارندگی‌ها و آبگرفتگی‌های ناشی از آن طی سال‌های قبل در نقاط مختلف خوزستان و این شهرستان، تهمیداتی اندیشیده شد تا مشکلی برای ساکنان روستاهای بخش مرکزی به وجود نیاید.

او افزود: از پارسال و پس از وقوع سیلاب و آبگرفتگی ها، تعدادی سیل بند در اطراف روستا‌های بخش مرکزی احداث شد و مابقی را ترمیم، بهسازی و تقویت کردیم، به همین دلیل مشکلی برای ساکنان ایجاد نشد.

مطوری به وجود ۶۸ روستا و سکونت تعداد زیاد و قابل توجهی خانوار در آن‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: دفع آب‌های سطحی به وسیله جوی و جدول‌های احداث شده در معابر انجام می‌شود و همزمان با وقوع بارندگی ها، بازدید‌هایی به منظور بررسی و رفع مشکلات احتمالی صورت گرفت و بازدید‌ها همچنان ادامه دارد.

بخشدار مرکزی شهرستان بندر ماهشهر تصریح کرد: باتوجه به بارندگی‌های بی سابقه طی ۵۰ سال اخیر و به میزان ۱۷۰ میلیمتر، مشکلی رخ نداد و امیدوار هستیم که با بارش باران طی روز‌ها و ماه‌های آینده دچار آبگرفتگی و سیلاب نخواهیم شد.

انتهای پیام/گ