معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد؛
انجام ۷۴ هزار تست کرونا در کردستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، ابراهیم قادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای شیوع کرونا در استان (اسفند سال ۹۸) تاکنون، ۱۵ هزار و ۹۴۷ بیمار مشکوک در مراکز درمانی بستری شدند که نزدیک به نیمی از آنان بصورت قطعی کرونا داشتند.

او افزود: در این مدت، ۷۴ هزار و ۲۲۳ مورد نمونه گیری از افراد مشکوک انجام شد که نتیجه ۲۶ هزار و ۹۸۳ مورد مثبت و ۴۷ هزار و ۲۴۰ نفر منفی بود.

قادری با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند، افزود: از این تعداد، ۹۳ بیمار بدحال در وضعیت اضطراری بیماری و در بخش آی سی یو تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: متاسفانه کرونا از ابتدای شیوع، جان ۹۵۳ نفر از هم استانی‌هایمان را نیز گرفته است.

قادری یادآور شد: حدود ۲۱ هزار نفر از بیماران مبتلا به کرونا در استان هم در بیش از هشت ماه گذشته بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر روند بستری بیماران در استان کاهشی است، اضافه کرد: با این وجود ویروس هنوز در جامعه گردش دارد لذا نباید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکرد و نادیده گرفت.

قادری گفت: متاسفانه تعدادی از بیماران به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند و همین مسئله باعث افزایش آلودگی در جامعه می‌شود که برای پیشگیری از آن، افراد برای تشخیص و دریافت درمان باید به مراکز بهداشتی و درمانی منتخب مراجعه و سپس در منزل به استراحت کامل بپردازند.

انتهای پیام/ع