بازار فروش چاقو در فضای مجازی گرم شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان، گفت: با توجه به تعطیلی کارگاه‌های صنایع‌دستی و کنسل شدن نمایشگاه‌ها در پی شیوع ویروس کرونا، فروشندگان محصولات خود را در فضای مجازی به فروش گذاشته اند که تاکنون مورد استقبال علاقمندان قرارگرفته است.

او  افزود: فضای مجازی ظرفیتی مناسب برای عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی است که باید از آن استفاده بهینه کرد.
 
ارجمند ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا فروش اکثر صنعتگران در خارج از استان زنجان انجام می‌شود و چاقوسازان ناچار به فروش محصولات خود از طریق فضای مجازی شده اند.

او گفت: وضعیت فعلی موجود در جامعه باعث شده قدرت خرید مردم کم شود در حالیکه در گذشته نه چندان دور خرید صنایع‌دستی جزء اقلام سبد خانوار بوده است.
 
ارجمند افزود: باید از فرصت فضای مجازی با قیمت پایین­تر استفاده کرد تا در دوران پساکرونا بتوان به نحو مناسب‌تر و مطلوب‌تری از آن بهره‌مند شد.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان  گفت: صنایع‌دستی استان زنجان بسیار غنی بوده  و دارای ذوق هنری است که برای ارتقا بیشتر چه از نظر کیفیت و چه از نظر هنری برنامه‌های مختلفی باید طراحی شود.
 
ارجمند ادامه داد: امروز نقش فضای مجازی در بهبود و توسعه کسب‌ و کار انکار ناپذیر است و هنرمندان و صنعتگران نیز باید برای بازاریابی و فروش تولیدات خود از این ظرفیت بهره ببرند.
 
 
انتهای پیام/م