توزیع بیش از ۲۴ هزار بسته معیشتی از محل موقوفات مشهد در بین نیازمندان این شهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام محمد صفر پور رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۷ دوره رزمایش مواسات و همدلی اجرا شده که با اجرای طرح شهید سلیمانی مجموعا ۲۴ هزار و ۱۰۰ بسته مواد غذایی به ارزش ۶۰ میلیارد ریال از محل موقوفات منطبق و کمک خیرین تهیه و میان نیازمندان توزیع می‌شود.

او افزود: به خاطر شرایط خاص حال حاضر و ویروس منحوس کرونا بسیاری از خانواده‌ها دچار مشکلات اقتصادی و معیشتی شدند لذا ما برای رفع گوشه‌ای از مشکلات نیازمندان و لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب، طرح مواسات و همدلی و کمک مومنانه در این اداره در قالب توزیع بسته‌های غذایی اجرا می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد با اشاره به برگزاری هفتمین دوره توزیع بسته‌های غذایی بین نیازمندان ادامه داد: در این مرحله هفت هزار بسته مواد غذایی به ارزش ریالی هر بسته بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار ریال از محل موقوفات مشهد و کمک خیرین تهیه شده است که هزینه تمام شده برای این هفت هزار بسته ۱۵ میلیارد ریال می‌باشد.

حجت الاسلام صفرپور بیان کرد: ۵۰۰۰ بسته نیز در قالب "طرح شهید سلیمانی" از محل موقوفات منطبق مشهد و کمک خیرین تهیه شده است که در روز‌های پایانی آذرماه و اوایل دی ماه توزیع می‌شود که ارزش این بسته‌ها ۱۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

او تصریح کرد: بسته بندی و توزیع این بسته‌ها در این مرحله به همت خادمان و اعضای هیئت امنای بقعه متبرکه امامزاده غیاث الدین محمد (ع) صورت می‌پذیرد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد تاکید کرد: ما برای توزیع عادلانه و شناسایی نیازمندان واقعی با محوریت و هماهنگی امور مساجد مشهد و امامان جماعت، نیازمندان هر محله را شناسایی و با حفظ کرامت انسانی و با مراجعه امامان جماعت این بسته‌ها به نیازمندان داده می‌شود.

انتهای پیام//ف.ح