مدیر آبفای منطقه دزفول:
لایروبی خطوط فاضلاب بندر امام با کمک آبفای دزفول انجام می‌شود

مصطفی اسماعیل سالم مدیر آبفای منطقه دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: به دلیل آبگرفتگی معابر و منازل در شهر بندر امام خمینی (ره) ناشی از بارندگی شدید و بی سابقه، اعزام دستگاه واتر جت به همراه تیم عملیاتی به منظور کمک رسانی در لایروبی خطوط فاضلاب این شهر در دستورکار قرار گرفت.

او با بیان اینکه اعزام تجهیزات و دستگاه جنتکس و نیرو‌های عملیاتی امروز به منطقه مذکور اعزام شدند، افزود: عملیات لایروبی و رفع انسداد خطوط و منهول‌های فاضلاب این شهر از امروز آغاز شده و به مدت ۴ روز کاری ادامه خواهد داشت.

لایروبی خطوط فاضلاب بندر امام با کمک آبفای دزفول انجام می‌شود

اسماعیل سالم هدف از این اقدام را خدمت رسانی سریع‌تر و جهادی به شهروندان ساکن بندر امام و رهایی از معضلات زیست محیطی عنوان کرد.

بارش شدید و بی سابقه باران طی هفته گذشته سبب وقوع آبگرفتگی معابر و منازل واقع در شهرستان‌های اهواز، کارون، بندر امام خمینی (ره) و بندر ماهشهر و در نتیجه بروز خسارت‌های جدید و متعدد به مسکن و وسایل خانگی شهروندان شد، البته مشکل آبگرفتگی مربوط به امسال نیست و پارسال نیز مشابه این اتفاق رخ داد و مشکلات زیادی برای مردم به وجود آورد.

لایروبی خطوط فاضلاب بندر امام با کمک آبفای دزفول انجام می‌شود

انتهای پیام/گ