تعطیلی نماز جمعه در تمامی شهرهای فارس

ملک مکان مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بیان کرد: طبق آخرین نامه کتبی ستاد استانی مقابله با کرونا و نامه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی استان، ۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۵ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۷ شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

او، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا نماز جمعه در تمامی شهرستان‌ها و شهر‌های با وضعیت قرمز و نارنجی (۵۵ شهر) جمعه این هفته ۲۱ آذر تعطیل است.

ملک مکان، ادامه داد: در شهرستان‌ها و شهر‌های زرد که در مجموع ۲۱ شهر است، در صورت صلاح دید و اتفاق نظر مسئولان محلی (امام جمعه محترم، رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان و فرماندار ) و با رعایت تمامی دستور العمل های بهداشتی می‌توانند نمازجمعه را اقامه کنند، اما چنانچه پیش بینی وضعیت شیوع کرونا در شهر‌های زرد نیز نگران کننده و شکننده باشد، و اتفاق نظری برای اقامه نماز نباشد ، توصیه می‌ شود نماز جمعه در این شهر‌ها نیز برگزار نشود.

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در استان فارس، افزود: شهرستان‌های با وضعیت زرد عبارتند از، اقلید، مرودشت، کوار، فسا، فراشبند، مهر، لامرد و توابع این شهرستان ها.

انتهای پیام/ت