بازگرداندن ۲۹ هزار خودرو از مبادی ورودی مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علیرضا قدمی رییس پلیس راه مازندران گفت: ماموران پلیس راه استان در راستای اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی، از اول آذرماه تاکنون از ورود بیش از ۲۹ هزار خودرو به داخل استان جلوگیری کرده اند.

او افزود: هموطنان در این مدت از سفر به مازندران خودداری کنند و در صورت داشتن مجوز‌های تردد، تجهیزات زمستانه همراه داشته باشند.

سرهنگ قدمی با بیان اینکه طرح زمستانی پلیس راه استان از ۲۰ آذر اجرایی شده است، افزود: این طرح به مدت سه ماه در سه هزار کیلومتر از راه‌های برفگیر و کوهستانی مازندران ادامه دارد.

او گفت: هم اکنون آمد وشد خودرو‌ها در جاده‌های سوادکوه، چالوس، کیاسر، هراز  عادی و روان است.

رییس پلیس راه مازندران افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.
 
انتهای پیام/س