بارش های پراکنده باران و برف در خراسان رضوی شدت می‌گیرد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، آیدا فاروقی کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از عصر فردا همراه با افزایش گذر ابر در مناطق شمال و غرب خراسان رضوی ، بارش‌های پراکنده از این نواحی آغاز شده و به تدریج بر وسعت آن در روز شنبه آینده افزوده می‌شود.

او افزود: در این مدت بارش‌ها در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل باران و برف رخ می‌دهد.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: روند افرایش دما در خراسان رضوی تا فردا ادامه دارد بطوری که در مشهد بیشینه دمای هوا در روز پنجشنبه به ۱۲ درجه سلسیوس می‌رسد و از روز جمعه به تدریج روند دما در خراسان رضوی  کاهش یافته و در مشهد به ۱۰ درجه می‌رسد.

فاروقی بیان کرد: کمینه دمای هوای مشهد که دیشب پنج درجه زیر صفر بود پنجشنبه شب به بالای صفر افزایش می‌یابد.

او تصریح کرد: با افزایش آلاینده‌های جوی، کیفیت هوا در شهر‌های بزرگ و صنعتی خراسان رضوی مانند مشهد امروز و فردا ناسالم پیش بینی شده است، اما پیش بینی می‌شود در روز جمعه آلاینده‌ها کاهش یافته و کیفیت هوای مشهد سالم شود.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی تاکید کرد: چناران با کمینه دمای هفت درجه زیر صفر و سبزوار با بیشینه دمای ۱۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای خراسان رضوی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند و بیشترین شدت وزش باد در این مدت در سبزوار با سرعت ۲۹ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.
 
انتهای پیام// ف.ک