پلمب ۵ واحد صنفی در سیرجان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، صادق صادقی رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: ۵ واحد صنفی شامل یک مهمانپذیر، دو نانوایی، یک عمده فروشی و یک فست فودی طی دو روز گذشته به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی کرونا و بی توجهی به تذکرات مربوطه به وسیله ماموران بهداشت محیط پلمب شدند که در صورت رعایت موارد مطروحه و تایید مرکز بهداشت، می‌توانند فعالیت خود را از سر گیرند.

او افزود: تیم‌های نظارتی در طرح محله‌محور و خانواده‌محور مقابله با کرونا (طرح شهید سلیمانی) با حضور بازرسان بهداشت محیط و پرسنل هلال احمر همزمان با سایر تیم‌های این طرح ملی کار خود را آغاز کرده اند و با تشدید بازرسی‌ها ادامه می‌دهند به طوری که از ۹ آذرماه با آغاز این طرح، ۱۵ واحد صنفی در شهرستان پلمب شده است.

صادقی از صاحبان صنوف مختلف خواست: با رعایت موازین بهداشتی به کاهش شیوع بیماری کرونا و سلامت خود و همشهریان کمک کنند.

انتهای پیام/ب