کرونا به زندگی یک مهابادی دیگر پایان داد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ مورد فوت بر اثر کرونا ویروس در استان ثبت شد که با احتساب این فوتی‌ها مجموع جان باختگان این ویروس به ۳ هزار و ۲۳۳ نفر افزایش پیدا کرد.

او افزود: در حال حاضر تعداد کل بستری‌های مربوط به بیماری‌های سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی به ۷۱۱ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۹۸ نفر مشکوک و ۳۷۵ نفر مبتلا به کرونا هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: تعداد بستری‌شدگان در آی‌سی‌یو نیز ۲۰۶ نفر بوده که از این تعداد، ۶۵ نفر به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.

آقازاده از شهروندان خواست همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنند.

انتهای پیام/ ج