تعمیرات اساسی ژنراتور و روتور توربین شماره ۱۴ نیروگاه ناحیه یک فجر

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهنام صیفوری رئیس روابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج فارس گفت: شرکت فجر انرژی خلیج فارس، سایت ۴ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، نیروگاه برق و بخار، کارکنان اینجا با سرعت و دقت مشغول کار هستند تا بتوانند شرکت‌های تولیدی همجوار خود در این منطقه را در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۱۲ ماه سال در مدار تولید نگه دارند.

او بیان داشت: این شرکت وظیفه تامین برق، بخار، هوا و آب‌های صنعتی مورد نیاز شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی را بر عهده دارد و به عنوان قلب تپنده این منطقه معروف است، گزارش ما روایتی از نیروگاه ناحیه یک این شرکت است.

صیفوری افزود: کارکنان این واحد با تمام تلاش خود سعی دارند که این نیروگاه همواره با تمام ظرفیت خود در مدار تولید بوده و پایداری را برای مشتریان خود به همراه داشته باشد. ۷۵ هزار ساعت از آخرین تعمیر اساسی ژنراتور و روتور توربین شماره ۱۴ این نیروگاه می‌گذرد و کارشناسان با توجه به ساعت کار این بخش و برنامه ریزی‌های انجام شده قصد آغاز تعمیرات اساسی ژنراتور و روتور این توربین را دارند.

رئیس روابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج فارس  ادامه داد: ژنراتور و توربین ۲ بخش مجزای یک واحد به هم پیوسته توربو ژنراتور نیروگاه برق هستند که تعمیرات اساسی آن‌ها به صورت مجزا انجام می‌شود.

این مقام مسئول گفت: ۱۸ آبان ۹۹ تعمیرات ژنراتور و روتور آغاز می‌شود و کارکنان در تلاش هستند تا در شرایطی که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده و ساعات کاری کاهش یافته است تعمیرات اساسی این بخش‌ها را انجام داده و به پایان برسانند و ۱۳ روز بعد و پس از طی ۹۸۰ نفر ساعت این تعمیرات اساسی به پایان می‌رسد.

او اظهار داشت: فجر با هزینه ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و با کمک متخصصان و کارشناسان خود این تعمیرات اساسی را انجام داده است؛ اما نکته حائز اهمیت این است که تا پیشتر، شرکت خارجی تعمیرات اساسی روتور و ژنراتور توربین‌ها را برعهده داشته که اکنون با تکیه به توان داخلی این تعمیرات از سوی کارکنان شرکت فجر با همکاری یک شرکت تامین و نگهداری خبره داخلی در مجموعه شرکت فجر انرژی خلیج فارس انجام شده است.

صیفوری گفت: این چهارمین بار است که فجر در راستای مدیریت دارایی‌ها و تضمین در دسترس بودن کلیه تجهیزات مرتبط با تولید پایدار و تامین انرژی مورد نیاز صنایع پتروشیمی منطقه اقدام به تعویض عایق‌های رتور ژنراتور توربین و انجام آزمایش‌های آن در قالب تعمیرات اساسی نیروگاه فجر کرده است

انتهای پیام/م