پرستاران شرکتی در روز‌های کرونایی تبدیل وضعیت می‌شوند

کادر علوم پزشکی در روزهای کرونای تبدیل وضعیت می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، هادی زرینی,رئیس سازمان نظام پرستاری استان همدان گفت: کادر پرستاری این استان چهار هزارو ۷۰۰ نیرو است که ۴۸۰ تن از آنها شرکتی هستند که به زودی تبدیل وضعیت می‌شوند.

او افزود: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ابتدا در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مطرح و مسوولان سازمان نظام پرستاری نیز پیگیر جذب نیروهای شرکتی، قراردادی و تبصره ای شدند.

رئیس سازمان نظام پرستاری استان همدان با بیان اینکه هفت هزار نیروی شرکتی در کشور تا پایان سال جذب می‌شوند افزود: پرستارانی که در بخش کرونا در حال خدمت هستند هنگام برگزاری آزمون از امتیاز ویژه ای در این جذب برخوردار می شوند.

زرینی گفت: نیروهای شرکتی با توجه به سنوات خدمت و خدمات رسانی در بخش های کرونا با امتیاز در آزمون شرکت می کنند.

او یادآور شد: استاندارد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی در خاورمیانه ۲.۵ نفر است این در حالی است که این آمار در کشور ۱.۷ و در استان همدان به ازای هر تخت ۱.۴ پرستار فعالیت دارند.

رئیس سازمان نظام پرستاری استان همدان بیان کرد: استان همدان دارای چهارهزار و ۷۰۰ کادر پرستاری در بخش خصوصی و دولتی شامل اتاق عمل، بیهوشی، بهیار، پرستار و فوریت های پزشکی است و برای رسیدن به استاندارد نیازمند جذب ۵۰۰ تا ۶۰۰ پرستار است.

انتهای پیام/م